Cazuri de Covid, la primăria Severin! Există risc de infectare și la structurile care au organizat flagrantul de luare de mită.

Scris de
Actual Mehedinti
15/07/20 - 01:07

Este alertă la primăria Drobeta Turnu-Severin, după ce doi angajați ai Biroului de Cadatru au fost confirmați ca având virusul Covid19. Toți angajații direcției au fost trimiși în izolare, iar activitatea este blocată timp de două săptămâni.

Image

Cazurile de Covid au apărut fix la biroul în care s-a desfășurt, joi seara, flagrantul pentru luare de mită. Astfel, reprezentanții primăriei au trimis notificări și către DNA Craiova și DGA Mehedinți. Există risc de infectare și în rândul acestora, căci pentru că procurorii au petrecut mai multe ore în acest birou.

Image

„În acest moment, sunt două cazuri confirmate cu Covid19 în cadrul primăriei municipiului Drobeta Turnu-Severin. În urma anchetei epidemiologice, au fost izolate la domiciliu trei persoane (contacți direcți cu aceste persoane infectate) și familiile celor infectați. Până în acest moment, nu am primit adrese de la DSP Dolj, în acest caz.”, declară purtătorul de cuvânt al D.S.P. Mehedinți, Codruța Vochescu.

Image
Image

„O întreagă direcție – Direcția de Cadastru – din cadrul Primăriei Drobeta Turnu-Severin este blocată în acest moment. Nu primim, nu emitem documente. Toți angajații acestei direcții sunt acasă, în izolare. Urmează, în continuare, să vedem dacă, dintre ceilalți angați, a mai fost infectat cineva cu virusul. Șeful Direcției de Cadastru a fost fost vizat de un control al Direcției Naționale Anticorupție Craiova și al Direcției Generale Anticorupție Mehedinți. Primăria Drobeta Turnu-Severin a triumis, ieri, înștiințări către cele două structuri, despre situația de aici, pentru că, în acel birou, s-au desfășurat perchezițiile.”, declară edilul severinean Marius Screciu.

Se pare că și șeful direcției de Cadastru, Cătălin Preduț  (aflat în arest preventiv pentru 30 de zile) urmează să fie testat.

Image