Starea criminalului de la Dârvari se agravează, iar șansele de supraviețuire sunt minime. Între timp, tânăra se zbate între viață și moarte, pe patul de spital.

Scris de
Actual Mehedinti
29/06/20 - 11:06

Criminalul Ion Turnagiu se află, în continuare, internat la Spitalul Județean Turnu-Severin, iar șansele să supraviețuiască sunt minime. Acesta încercat, în arestul preventiv al IPJ, să își pună capăt zilelor, prin spînzurare, folosind tricolul pe care îl purta.

Image
Image

„Starea pacientului este din ce în ce mai gravă. Face febră de tip central, care nu mai scade. Este ținut arficial, la aparate, însă starea se agravează, iar șansele de supraviețuire sunt tot mai mici.”, ne spune managerul Spitalului Județean de Urgență, medicul Radu Iman.

Image

Conform unor surse din anchetă, se pare că, în telefonul lui Ion Turnagiu, au fost găsite filmulețe indecente cu fata de 17 ani.

Image

Se pare că nici starea de sănătate a fetei nu este bună. Până în prezent, copila a trecut prin șase operații, a suferit un stop cardio-respirator, iar șansele sale de supraviețuire sunt minime, conform publicației Impact.ro. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire, cu atât mai mult cu cât a suferit un stop cardio-respirator în urmă cu câteva zile. Copila este internată, de două săptămâni, la Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu” din București, iar starea sa este gravă, dar staționară.

Image