Eveniment artistic de amploare! Orchestra Simfonică Timișoara concertează în Grădina de Vară a Palatului. Accesul este liber.

Scris de
Andreea Popescu
27/07/20 - 01:07

Note de vară, într-o frumoasă seară de marți! Clasic, eleganță și frumos: toate aceste ingrediente sunt reunite într-un concert simfonic cu excelență artistică, iar gazda primitoare este Palatul Culturii Teodor Costescu, marți, 28 iulie 2020, începând cu ora 21.00, în Grădina de Vară. Accesul este gratuit, în ordinea sosirii și va începe de la ora 20:00.

Image

„Un eveniment cultural important va avea loc săptămâna aceasta la Grădina de vară a Palatului Culturii Teodor Costescu. Marți, 28 iulie 2020, începând cu ora 21, va avea loc concertul susținut de Orchestra Simfonică Timișoara. Accesul este gratuit, în ordinea sosirii și va începe de la ora 20.00. Toți participanții vor respecta regulile de distanțare socială și vor purta mască de protecție pe toată durata desfășurării evenimentului. Chiar dacă trăim vremuri dificile, este important ca, în condiții de siguranță, să continue activitatea culturală a comunității, prin organizarea de evenimente de bună calitate. Invităm toți severinenii, care apreciază acest gen muzical, să participe la concertul susținut de Orchestra Simfonică Timișoara pentru că, în mod sigur, nu vor regreta.’’, declară vieceprimarul municipiului, Daniel Cîrjan.

Image

Așadar, cine își dorește o evadare din cotidian și vrea să petrecă o seară ascultând muzică de calitate, este așteptat la Palataul Culturii.

Image