Spectacol de zile mari, la Severin! Soliști de aur, la Palatul Culturii!

Scris de
Andreea Popescu
20/08/20 - 03:08

Vineri, 21 August, începând cu ora 20.00, în Grădina de Vară a Palatului Culturii Teodor Costescu, îndrăgiții artiști Mirabela Dauer și Gabriel Dorobanțu vor susține un recital.  

Image

“Biletele sunt cu titlu gratuit și se vor distribui înaintea evenimentului, începând cu ora 19.00, timp de o oră, în ordinea venirii, locurile fiind limitate. Respectăm toate regulile de siguranță, distanțare socială și mască de protecție pe durata spectacolului. Acest spectacole face parte din programul <<Severinul estival>>, pe care l-am pregătit pentru vara aceasta pentru severineni iar prezenta interpreților de aur ai României sigur vor aduce bucurie pe chipul participanților.”, declară viceprimarul Daniel Cîrjan.

Image

“În vremuri grele, continuăm, cu mare bucurie, seria evenimentelor estivale gratuite cu spectacole în aer liber, în grădina de vară a Palatului Culturii „Teodor Costescu”. Artiștii sunt gata să ne cânte și să ne încânte auzul, iar noi să îi primim cu aplauze și cu gânduri bune, după următorul program: Biletele cu titlu gratuit se vor distribui înaintea evenimentului, începând cu ora 19:00, timp de o oră, în ordinea venirii, locurile fiind limitate. Pentru a respecta toate normele în vigoare, trebuie neapărat să vă aduceți mască și s-o purtați în timpul reprezentației. La intrare, vi se va măsura temperatura corporală și vi se va nota numărul de telefon. Totodată, va trebui să vă așezați pe locul primit la intrare și să nu schimbați, sub nicio formă, aranjamentul scaunelor. Rămânem împreună, dar la distanță, pentru binele nostru, al tuturor!”, transmit reprezentanții Palatului Culturii.