Încă 230.000 euro au fost alocați, prin PNRR, pentru Mehedinți. Contractul a fost semnat astăzi.

Scris de
Actual Mehedinti
05/12/22 - 05:12

230.000 EURO vor fi atribuiți Mehedințiului, pentru elaborarea/actualizarea documentației de amenajare a teritoriului județului.

Image

Astăzi, a fost semnat, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul pentru realizarea Planului de Amenajare a Teritoriului Județului, în urma cererii depuse de Consiliul Județean Mehedinți.
Contractul cu o valoare de 230.000 euro a fost semnat de vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ramona Cupă, în prezența deputatului Alin Chirilă.

Image

"Planul de Amenajare a Teritoriului Județului reprezintă expresia spațială a  programului de dezvoltare socio-economică a județului, este o documentație amplă ce corelează datele demografice și specificul județului cu Planul de Amenajare a Teritoriului național și Planul de Amenajare a Teritoriului Zonal, cu programele guvernamentale sectoriale și alte programe de dezvoltare. Mă bucur că cererea de finanțare depusă de Consiliul Județean Mehedinți a fost aprobată. Planul de Amenajare a Teritoriului Județului este important pentru investiții, turism și dezvoltarea unitară a județului.", transmite președintele Consiliul Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.