Mehedințean acuzat că ar fi încercat să își violeze vecina cu 22 de ani mai tânără!

Scris de
Actual Mehedinti
13/04/21 - 02:04

Mama unei tinere de 20 de ani, din satul Dănceu, a alertat autoritățile despre faptul că fiica sa ar fi fost victima unui viol. Cel acuzat este un vecin al femeilor, în vârstă de 42 de ani. Însă, în urma analizelor medicale, s-a constatat nu doar faptul că tânăra nu a fost victima unui act de viol, ci și că aceasta este virgină. Cu toate acestea, soția acuzatului a declarat polițiștilor că ar fi surprins momentul în care tânăra era violată de bărbat.

Image

"Polițiștii orașului Vânju Mare au fost sesizați de o femeie de 59 de ani, cu privire la faptul că fiica sa, de 20 de ani, ar fi fost violată de un vecin. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat peroana în cauză, un bărbat de 42 de ani, din localitatea Jiana. Tânăra a fost condusa la medicină egală, unde, în urma consultației, s-a stabilit că aceasta nu prezintă urme fizice cu privire la infracțiunea sesizată. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de viol.", declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți.

Image

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi urmează sa fie prezentat unității de parchet cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Image