Oferte îmbietoare în turismul balnear, pentru perioada sărbătorilor pascale! Stațiunea Bala, tot mai căutată de turiștii din țară!

Scris de
Adriana Draghici
12/04/21 - 03:04

Românii sunt cu gândul la mese pline, dar mai ales dornici să scape de agitație. Așa că, în ciuda faptului că nu au fost încă ridicate restricțiile, mulți și-au rezervat, deja, vacanța de Paște. Băile Herculane rămâne o destinație în topul preferințelor. Turiștii au început, însă, să caute, în ultima perioadă, și destinații mai puțin cunoscute, precum Ponoarele, Isverna sau chiar stațiunea Bala. Doi adulți trebuie sa scoată din buzunar, pentru un sejur de 2 nopți, de Paște, în hotelurile de lux din stațiunea Băile Herculane 850 lei. Însă, oferte sunt pentru toate buzunarele și pentru toate gusturile, așa că în complexul balnear din stațiunea mehedințeană Bala, pentru un sejur de 3 zile, un turist plătește doar 450 de lei, iar beneficiile sunt multiple, căci oferta turistică de Paște include: 3 nopți cazare în cameră dublă categoria 3 stele; 3 zile - masă pensiune completă (mic dejun + prânz + cină ); 3 zile - acces gratuit la piscina cu apă termală (37 - 39° C) și, bineînțeles, masă tradițională în ziua de Paște.  Rezervările se fac la numerele de telefon:  0252 386 066 Recepție Hotel sau 0799 112 925 Manager Complex. Intrarea se face în data de 30.04.2021, până în ora 18:00, iar ieșire are loc în data de 03.05.2021, până în ora 11:00.

Image

Și pentru ca turiștii să se bucure pe deplin de vacanța de Paște, cei mai iscusiți bucătari se pregătesc intens cu bucate tradiționale alese, care vor umple mesele musafirilor. Drob de miel, friptura de miel, prăjituri, tort, aperitive: sunt câteva dintre delicatesele pe care bucătarii le vor pregăti pentru ziua de Paște. În mod cert, nu vor lipsi pasca tradițională cu multa umplutură de brânză și cozonacii pufoși.

Image

Pe lângă tratamentul balnear și mesele îmbelșugate, turiștii se pot bucura de o vizită în natură, căci, în nordul județului Mehedinți, vizitatorii pot găsi peisaje de poveste.

Image

Stațiunea Bala este tot mai atractivă pentru turiști de la an la an, pentru că, aici, se găsesc izvoare mezotermale şi nămol - ce pot fi folosit în scop terapeutic. Este o stațiune mică, care a căpătat de puțin timp acest statut, însă care reușește să facă concurență marilor stațiuni, cu tradiție din țară, deoarece, în cadrul complexului hotelier, au fost investite peste două milioane de lei în ultimii ani. După o serie de investiții în modernizarea bazelor de tratament și a spațiilor de cazare, numărul rezervărilor a crescut.

Image

Cu astfel de oferte care mai de care mai îmbietoare, nu e de mirare ca reprezentanţii din turism preconizează un grad de ocupare de peste 90%, la fel ca de Crăciun.

Image

Sursa foto 6: Youtube