Doi migranți irakieni au sărit de la etajul al doilea al hotelului în care erau cazați. Incidentul s-a petrecut în Drobeta Turnu-Severin.

Scris de
Actual Mehedinti
08/10/21 - 04:10

A fost alertă, în această după-amiază, în Drobeta Turnu-Severin. Doi migranți irakieni, aflați în carantină, au sărit de la etajul al doilea al hotelului în care erau cazați. Se pare că cei doi ar fi căzut, inițial, pe copertina hotelului, după care s-au prăbușit pe iarbă. Este vorba despre un minor de 16 ani și despre un tânăr de 20 de ani. Din fericire, starea celor doi nu este gravă.

Image

"La secția U.P.U. a spitalului, au fost aduse, cu ambulanța, două cazuri de traumă – două persoane de sex masculin (un adolescent de 16 ani și un tânăr de 22 de ani). Ambii pacienți sunt conștienți și cooperanți, fiind în curs de investigare. Pentru unul dintre pacienți, se ridică suspiciunea unei fracturi de bazin, iar pentru celălalt – a unei fracturi de gleznă.", declară ELENA BOLOLOI, purtătorul de cuvânt al Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu-Severin.

Image

Din câte se pare, tinerii ar mai fi încercat și ieri să fugă din centrul de cazare - fără reușită, însă. Aceștia fac parte dintr-un grup de 12 cetăţeni din Iran și Irak, care a fost depistat la malul Dunării de poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în data de 1 octombrie. Grupul a trecut granița, ilegal, din Serbia, în România, cu ajutorul unei ambarcațiuni. Conform legii, ar fi trebuit să stea 14 zile în carantină.

Image