Minor înjunghiat în fața casei! Incidentul șocant s-a petrecut în Severin.

Scris de
Actual Mehedinti
23/05/21 - 10:05

 

Un minor de 16 ani a fost înjunghiat, de un alt copil de aceeași vârstă. Incidentul s-a petrecut în Drobeta Turnu-Severin, în această seară.

 

Image

"Copiii au ieșit din casă, să îi aștepte pe nașii noștri. Cineva a venit și i-a dat cu cuțitul în picior. Nu poți să vii, să bagi cuțitul în piciorul unui copil și să pleci. Copilul a stat pe mașina aceea și el a venit și i-a înfipt cuțitul în picior.", ne spune tatăl victimei.

Image

Fapta a avut loc într-un cartier mărginaș al orașului (pe strada Walter Mărăcineanu), într-o comunitate de rromi. Tânărul de 16 ani ar fi fost atacat de agresor, cu un cuțit, după ce victima s-ar fi sprijinit de mașina atacatorului. Apoi, agresorul ar fi încercat să se ascundă în casa a două femei.

 

Image

"Noi ieșirăm din casă, pentru că auzirăm țipete. Apoi, intrară două persoane peste noi, cu cuțitele. Nu se poate să se întâmple așa ceva! Ne omora.", ne povestește o femeie.

 

Image

"Intrară în casă, peste mine și peste cumnata mea. Veniseră cu cuțitul peste mine. Dacă nu venea nevasta unuia din ei să îl tragă de acolo, ne omorau", ne povestește altă femeie.

 

Image

Tânărul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Se pare că rana nu îi pune viața în pericol, însă este posibil să necesite transfer la un alt spital din țară.

Image

"Am preluat un minor de 16 ani, asupra căruia s-a produs o agresiune. În urma investigațiilor, se va stabili dacă va fi transferat la Craiova", declară medicul de pe Ambulanță, Amina Nicolicea.

Image

Din câte se pare, agresorul ar fi reușit să scape, iar la această oră, oamenii legii îl caută. Este doar o chestiune de timp, până când va fi găsit, căci se cunoaște identitatea agresorului.