Supărat că soția îl părăsește, un severinean și-a turnat benzină pe corp și a amenințat că își dă foc.

Scris de
Actual Mehedinti
02/12/22 - 11:12

Incident șocant în Drobeta Turnu Severin! Un bărbat a încercat să își dea foc, turnând benzină pe el, pentru că soția sa dorește să divorțeze.

Poliția Municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată de o femeie, de 32 de ani, cu privire la faptul că soțul său, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, amenință că își dă foc, incuindu-se într-o cameră a imobilului, pe motiv că nu este de acord să se despartă.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, împreună cu echipaje S.A.J. și I.S.U. Mehedinți. Ulterior, a fost solicitată prezența unui negociator, dar și prezența polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Întrucât acesta și-a turnat benzină pe corp, polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au intervenit, iar bărbatul s-a speriat și a căzut de la etajul 1 al imobilului, fiind rănit ușor.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru a-i fi acordate îngrijiri de specialitate. De asemenea, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.