Un pompier mehedințean și-a pierdut viața într-un accident teribil.

Scris de
Actual Mehedinti
20/12/21 - 08:12

Accident mortal, s-a produs pe Drumul Județean 607B, la ieșire din satul Jidoștița (comuna Breznița Ocol). O camionetă încarcată cu lemne a rămas fără frâne, moment în care trei pasageri au decis să sară din mașină. Una dintre victime a decedat. Este vorba despre un tânăr de 33 de ani, care își desfașura activitatea ca pompier, în cadrul Detașamentului Orșova. Acesta se afla în timpul liber.

 

Image

"O autocamionetă încărcată cu lemne a rămas fără frâne și s-a răsturnat. Una dintre victime -tânăr de 33 de ani- a sărit din mașină și s-a lovit de asfalt, provocându-i-se fractură dublă de bază de craniu. Celelalte două victime prezintă fracturi, fiind în afara oricărui pericol.", declară medicul ELEODOR MIHUȚ, din cadrul S.A.J. Mehedinți.

Image

La fața locului, s-au deplasat politiștii, pentru cercetări.

Image

"Pe DJ 607B, a avut loc un eveniment rutier pe fondul neadaptării vitezei și a încărcăturii peste limita legală a camionetei. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea a două persoane. În continuare, se efectuează cercetări.", declară, la rândul său, CLAUDIU COPĂCEANU, din cadrul Biroului Rutier Drobeta Turnu Severin.

Image

Drumul Județean 607 B, pe care s-a produs tragedia de astăzi, este același tronson unde, în toamna anului trecut, celebra ciclistă Cristina Berna și-a pierdut viața, după ce a fost acroșată de un autoturism. Aceasta era una dintre cele mai bune cicliste de anduranță din România.

Image