Și-a urmărit fosta iubită, cu un pistol. Acesta avea interdicție să se apropie de tânără.

Scris de
Adriana Draghici
18/06/21 - 01:06

O tânără de 18 ani, din Drobeta Turnu-Severin, și-a reclamat la poliție fostul iubit. Totul: după ce acesta a urmărit-o cu un pistol. Mai mult decât atât: instanța de judecată emisese, anterior acestui incident, un ordin de protecție, iar tânărul nu a respectat obligația de a păstra o distanță de minim de 200 de metri față de fosta iubită.

Image

"Din cercetări a reieșit că, în aceeași zi, bărbatul de 26 de ani, din comuna Șimian, a așteptat-o la domiciliu pe tânără, după care ar fi însoțit-o până în apropierea unei unității școlare, timp în care i-ar fi arătat un pistol metalic, fără a exercita acte de violența sau amenințare asupra acesteia. În urma verificările efectuate, polițiștii au depistat persoana bănuită, asupra căreia a fost găsită o  armă neletală, care a fost ridicată în vederea supunerii unei expertize.", transmite purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, Andreea Rădoi.

Image

Bărbatul de 26 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar procuroul a dispus control judiciar pentru 60 de zile. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție și nerespectarea regimului armelor si munițiilor, cercetările fiind continuate sub stricta coordonare a procurorului de caz.

Video file