Alegeri locale parțiale, în Obârșia de Câmp! Alegătorii sunt așteptați la urne, pe 27 iunie, pentru a-și alege primarul.

Scris de
Actual Mehedinti
24/05/21 - 04:05

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că a fost adoptată hotărârea de guvern, prin care s-a stabilit ca alegerile locale parţiale pentru primari să se desfăşoare în data de 27 iunie 2021. În județul Mehedinți, alegătorii vor fi chemați la urne, în comuna Obârşia de Câmp, acolo unde locuitorii își vor alege primarul.

Conform prevederilor hotărârii, perioada electorală a început în data de 23 mai 2021, candidaturile vor putea fi depuse până cel mai târziu la data de 7 iunie 2021, iar campania electorală va începe în data de 12 iunie 2021. Totodată, au fost adoptate două hotărâri de Guvern – una privind stabilirea măsurilor tehnice necesare bunei organizări şi desfăşurări a alegerilor locale parţiale, prin care sunt delimitate atribuţiile instituţiilor implicate în organizarea acestui procesul electoral şi cealaltă privind stabilirea cheltuielilor necesare pregătirii şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor locale parţiale.

 

sursa: A.E.P.

sursa foto: știrile Protv