Un bătrân din Șimian a fost prins de zece ori, conducând, deși avea permisul suspendat.

Scris de
Adriana Draghici
03/06/21 - 05:06

A fost depistat, conducând fără permis, de zece ori, în mai puțin de 4 luni. Este aventura unui mehedințean de 66 de ani, care, deși avea permisul suspendat, nu a ținut cont de acest aspect. 

Image

A zecea oară a fost, însă, cu ghinion, pentru bărbatul din comuna Șimian, căci oamenii legii au decis să îl rețină pentru 24 de ore. Totul: după ce a fost depistat, din nou, conducând pe DN6, în localitatea Ghelmegioaia. 

Image

"Polițiștii Postului de Poliție Prunișor au depistat, în trafic, un bărbat de 66 de ani, din localitatea Șimian, în timp ce conducea un autoturism pe DN6, în localitatea Ghelmegioaia, având dreptul de a conduce autoturisme, pe drumurile publice, suspendat. În cauză, a fost întocmit dosar penal, iar bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată, pentru luarea unei măsuri preventive.", transmite I.P.J. Mehedinți.

Video file

Mehedințeanul a rămas fără permis în data de 13 februarie, după ce a cumulat mai multe puncte-amendă. Prima dată, când a călcat pe bec, conducând cu permisul suspendat (după ce, în prealabil, îi fusese suspendat), a fost pe 7 martie.

Image