Accident în lanț în Severin, din cauza unui șofer care nu a oprit la STOP!

Scris de
Actual Mehedinti
08/06/22 - 03:06

Un accident violent s-a produs la intersecția străzilor C.D. Ionescu - Cicero, după ce un șofer, ce conducea o mașină de livrări la domiciliu, nu a oprit la STOP. Autoturismul său, ce se deplasa pe C.D. Ionescu, a lovit o mașină, care circula regulamentar pe Cicero, iar autoturismul lovit a ricoșat, la rândul său, în altă mașină.

Image

"SMART-ul nu a dat prioritate, a lovit-o pe doamna, care venea din față, iar mașina doamnei m-a acroșat și pe mine. Nu a făcut STOP-ul, avea viteză și m-am speriat puțin", spune unul dintre șoferii implicați în accident.

Image

În urma impactului, șoferița, care circula regulamentar, a necesitat îngrijiri medicale.

Image

"A fost vorba despre un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme. O șoferiță a suferit o traumă minoră la genunchiul stâng, refuzând, însă, transportul la spital. Ceilalți doi șoferi nu au pățit nimic.", declară medicul de pe Ambulanță, Amina Nicolicea.

Image

Participanții la trafic spun că, la această intersecție, indicatorul STOP nu este vizibil. 

Image

"SMART-ul acela a lovit mașina cealaltă, care s-a răsucit și a lovit, la rândul său, altă mașină. Nu a observat STOP-ul, din câte am văzut eu.", povestește un participant la trafic.

Image

"Eu am auzit de la stația de taxi că s-a produs accidentul. Nu se observă STOP-ul aici", spune alt participant la trafic.

Image

Oamenii legii au deschis, în acest caz, dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Pagubele materiale sunt însemnate, în urma impactului, fiind distrus și gardul unei case.

Image