Accident pe DN56A! Victimă rămasă blocată în autoturism!

Scris de
Actual Mehedinti
24/11/21 - 12:11

Un accident a avut loc pe Drumul Național 6, între localitățile Șimian și Hinova. În urma impactului dintre două autoturisme, o persoană a rămas blocată. La fața locului, au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere, dar și echipaje ale Ambulanței. 

Image

Pompierii au extras de urgență persoana din autoturism, aceasta fiind predată, în stare de conștiență, echipajului SAJ. Alte trei persoane au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului. Ulterior, acestea au fost transportate la spital, în stare de conștiență. 

"Este vorba despre un accident cu cinci victime, dintre care patru au fost duse la spital: trei femei și un bărbat. Cel mai grav rănit a fost conducătorul unuia dintre automobile, căruia i s-a acordat primul ajutor. Bărbatul prezenta traumatism toracic și cranian, fiind încarcerat. Acesta a fost dus, în siguranță, la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Celelalte trei victime sunt în stare stabilă.", declară medicul din cadrul SAJ Mehedinți, Amina Nicolicea.

Image

Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală, pentru vătămare corporală din culpă. De altfel, pagubele materiale sunt însemnate.

Image