A încercat să își pună capăt zilelor, aruncându-se în fața trenului

Scris de
Adriana Draghici
13/05/21 - 11:05

A încercat să își ia viața, aruncându-se în fața trenului. Este vorba despre un bărbat din comuna mehedințeană Butoiești, care s-a ales cu un picior amputat.

"Două echipaje din cadrul Stației Strehaia au intervenit, cu o ambulanță SMURD și o autospecială cu modul de descarcerare, pentru salvarea unei persoane lovite de tren, în localitatea Butoiești. Paramedicii SMURD au acordat primul-ajutor bărbatului, care a suferit o amputație la nivelul membrului inferior. Ulterior, persoana (conștientă și cooperantă) a fost transportată, de către echipajul SMURD, spre localitatea Filiași. Pe traseu, bărbatul a fost predat unui echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Dolj.", conform I.S.U. Mehedinți.

Cel mai probabil, victima va fi transferată la Spitalul Județean din Craiova. 

Image

Oamenii legii au întocmit, în acest caz, dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Nu se știe ce l-ar fi determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

"La data de 13.05.2021, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Strehaia au fost sesizați cu privire la faptul că pe magistrala feroviară 900, în zona stației Butoiești,  o persoană s-a aruncat în fața unui tren de marfă. La fața locului s-a deplasat echipa operativă a poliției, care în urma verificărilor efectuate a stabilit că un bărbat de 56 de ani, din localitatea Butoiești a fost acroșat de un tren de marfă. Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.", transmite I.P.J. Mehedinți.

Image

(Sursa foto: I.S.U. Mehedinți)