Mașină înmatriculată în Mehedinți, implicată în accidentul mortal produs, în această seară, în Caraș-Severin!

Scris de
Actual Mehedinti
30/11/21 - 12:11

Un accident rutier a avut loc pe DN 6, zona localității Cornea, judetul Caras-Severin, între două autotrenuri (unul dintre TIR-uri era înmatriculat în Mehedinți) și un autoturism. În urma accidentului, trei persoane au fost încarcerate în autoturism (decedate). Ulterior, a fost găsit decedat și un minor.

Conducătorul unuia dintre TIR-uri a fost găsit inconștient și proiectat în afara acestuia, fiind preluat de un echipaj SAJ. Conducatorul celui de-al doilea TIR este conștient și cooperant. De asemenea, a fost gasită o victimă (un minor) prinsă sub unul dintre TIR-uri. La fața locului, au intervenit două echipaje ale Ambulanței Caraș-Severin, Detașamentul de Pompieri Caransebeș (două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD) și Punctul de lucru Băile Herculane (o autospecială pentru stins incendii).

Image

Pentru scoaterea victimei de sub remorca TIR-ului, încărcată cu cereale, a fost solicitată în sprijin o automacara din dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență "BANAT" al județului Timiș.

Image