Autorul incendiului în stil mafiot, de negăsit! Nu s-a aflat, încă, identitatea lui.

Scris de
Actual Mehedinti
03/08/22 - 01:08

Polițiștii mehedințeni sunt în alertă. Oamenii legii îl caută pe individul care a incendiat, în stil mafiot, noaptea trecută, un autoturism.

Image

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum bărbatul a incendiat mașina, după care a fugit. Deși a fost surprins de camere, până acum, nu s-a reușit nici identificarea acestuia. Polițiștii încearcă să îi descopere identitatea.

Image

"În urma verificărilor efectuate, s-a constat faptul că o persoană, probabil de sex masculin, s-a apropiat de un autoturism și ar fi aruncat o substanță inflamabilă, după care autoturismul a luat foc, persoana părăsind locul faptei, în fugă. Prejudiciul estimat este de aproximativ 6.650 de euro. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Cercetările continuă  în vederea identificării persoanei bănuite și recuperării prejudiciului, urmând ca, la definitivarea acestora, să se propună măsurile corespunzătoare.", declară purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, insp. princ. Corina Moraru.

Image

Surse din anchetă vorbesc, în acest caz, despre o răzbunare în stil mafiot. Amintim: mașina unei familii a fost incendiată, seara trecută, după ce s-a mai încercat același demers, însă fără reușită, acum câteva zile. În  urma incendiului, s-au înregistrat doar pagube materiale.