Tânăr arestat după ce și-a lovit fiica și fosta parteneră de viață! Acesta a fost prins în timp ce spărgea geamurile unei mașini.

Scris de
Actual Mehedinti
03/01/22 - 01:01

 

Un tânăr severinean a fost arestat după ce a fost prins distrugând geamurile unor mașini. Mai mult decât atât: după incident, și-a lovit fosta parteneră de viață și fiica.

Image

"Un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției Municipiului Drobeta-Turnu Severin a depistat, în flagrant, un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Drobeta-Turnu Severin, care a spart cu o piatră geamurile a două autoturisme ce aparțineau unui bărbat în vârstă de 65 de ani, cu domiciliul în orașul Vânju Mare. De asemenea, bărbatul a exercitat acte de violență asupra fostei concubine și a fiicei lor, în vârstă de doi ani și nouă luni, care se afla în brațele mamei.", conform IPJ Mehedinți.

Image

Astfel, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Ulterior, instanța a admis propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin și a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Image

Sursa foto coperta: calatoriideweekend.ro