Eveniment

A fost alertă, în această după-amiază, în Drobeta Turnu-Severin. Doi migranți irakieni, aflați în carantină, au sărit de la etajul al doilea al hotelului în care erau cazați. Se pare că cei doi ar fi căzut, inițial, pe copertina hotelului, după care s-au prăbușit pe iarbă. Este vorba despre un minor de 16 ani și despre un tânăr de 20 de ani.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 săptămâni 6 zile

A fost alertă în această seară, le Drumul Național 6, în zona Valea Cernei, după ce un accident rutier grav s-a produs între un microbuz și un autoturism. În urma impactului, o victimă a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenția pompierilor, pentru a fi scoasă dintre fiare. 

Scris de
Actual Mehedinti
acum 3 săptămâni

Accident, pe DN 6, în afara localității Orșova! La fața locului s-au deplasat echipajele de pompieri, pentru salvarea victimelor, dar și polițiștii, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 60 de ani (bulgar), în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, zona Valea Cernei, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Târgu-Jiu.

Sfârșit tragic pentru o mehedințeancă! Trupul acesteia a fost găsit fără suflare, în Dunăre, în dreptul portului Drobeta Turnu-Severin. Alarma a fost dată de niste tineri trecători, care au observat cadavrul plutind pe apă. Imediat, la fața locului, s-au deplasat echipaje ale pompierilor, dar și o echipă de medici. Din păcate, pentru femeie, nu s-a mai putut face nimic. 

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună 3 săptămâni

Un nou incident s-a produs pe calea ferată. De data aceasta, traficul feroviar a fost blocat în județul Mehedinți, după ce un marfar a deraiat. Traficul feroviar a fost blocat, pe magistrala 900, în apropierea stației CF Balota. Un vagon aflat în compunerea unui tren de marfă, aparținând Rail Cargo Romania, a deraiat pe o linie electrificată simplă.

Un tânăr strehăian, care s-a urcat băut la volan, a provocat un accident în lanț, în localitatea Stătinicu Micu. La fața locului, au intervenit pompierii, iar polițiștii rutieri au demarat cercetări.

O autospecială aparținând IPJ Mehedinți a fost implicată, în această după-amiază, într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe DN6, pe raza localității Răcarii de Sus. Cauza probabilă de producere a accidentului a fost nepăstrarea distanței între autovehicule. O șoferiță de 31 de ani din Craiova s-ar face vinovată pentru acest incident.

Un tânăr a scăpat teafăr, ca prin urechile acului, după ce s-a răsturnat cu mașina, într-un canal de trei metri. Incidentul a avut loc în Clisura Dunării.

Un TIR și un autoturism s-au ciocnit, pe DN 6, în Strehaia, iar în urma impactului, șoferul a rămas încarcerat în mașină.

Scris de
Adriana Draghici
acum 3 luni 3 săptămâni

Un accident s-a produs, noaptea trecută, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu - Severin. La locul evenimentului, s-au deplasat trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, dar și o ambulanță SAJ.