Eveniment

A fost alertă pe bulevardul Carol I din Drobeta Turnu Severin, când s-a produs un accident rutier, cu pagube materiale însemnate. Trei autoturisme au fost implicate în accident. Unul dintre autoturisme aparține fratelui șefului Poliției de Frontieră Mehedinți, Sorin Coman, la rândul său, polițist în cadrul IPJ Mehedinți.

Un accident violent s-a produs la intersecția străzilor C.D. Ionescu - Cicero, după ce un șofer, ce conducea o mașină de livrări la domiciliu, nu a oprit la STOP. Autoturismul său, ce se deplasa pe C.D. Ionescu, a lovit o mașină, care circula regulamentar pe Cicero, iar autoturismul lovit a ricoșat, la rândul său, în altă mașină.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 3 săptămâni 6 zile

Om al legii, prins băut criță la volan! S-a întâmplat în Drobeta Turnu Severin, acolo unde un polițist de frontieră - aflat în timpul liber - a fost descoperit cu o alcoolemie de 1,13 g/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul își desfășoară activitatea ca agent în punctul de trecere al frontierei Porțile de Fier II.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună

Un adevărat paradox a fost înregistrat la bursa locurilor de muncă, din Mehedinți, organizată astăzi. Angajatorii au pus la dispoziția șomerilor aproximativ o mie de posturi, dar, la eveniment, s-au prezentat doar 150 de oameni interesați, deși ne aflăm în topul județelor cu o rată a șomajului ridicată.

La mai bine de un an de când a fost începută urmărirea penală pe numele său și a fost înlăturat din funcția de inspector – șef al Inspectoratului Județean Mehedinți, instanța îi dă câștig de cauză lui Mirel Dumitru, cel care a condus instituția în perioada octombrie 2020 – martie 2021.

Un taximetrist din Drobeta Turnu Severin a fost depistat băut la volan, însă pentru a scăpa basma curată, a încercat să îl mituiască pe polițistul care l-a descoperit. Tânărul agent al I.P.J. Mehedinți, Robert Popa, din cadrul Biroului Rutier, a luat, însă, atitudine și a sesizat autoritățile competente despre acest incident. Acum, șoferul se află sub control judiciar. 

În această dimineață, pensionarii din Drobeta Turnu Severin s-au dus în stațiile de autobuz, ca de obicei, pentru a lua transportul în comun. Nu mică le-a fost surpriza când au constatat că autobuzele nu mai vin. Pensionarii sunt cei mai afectați de această decizie, căci sunt principalii beneficiari ai transportului în comun.

Pieton accidentat mortal, în comuna mehedințeană Corcova! Șoferul l-a lovit pe bărbat și a fugit de la fața locului. Polițiștii caută, acum, pe vinovatul.

Un tânăr este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, după ce a făcut un accident.

Caz șocant la o grădiniță dintr-o comună mehedințeană! O fetită de 9 ani a fost mușcată de un câine, chiar în timpul cursurilor școlare. Incidentul s-a produs la Grădinița 9, din comuna Șimian. Fetița era în spațiul de joacă, în timpul orei de sport. Câinele se afla în preajmă, s-a luat la bătaie cu un alt patruped și mai apoi, a atacat-o pe fetiță. Câinele a mușcat-o în zona gâtului.