A furat aparate de ras, în valoare de 4.500 de euro, din Austria, iar apoi a fugit, la plajă, în Mehedinți.

Scris de
Actual Mehedinti
01/07/21 - 02:07

A furat aparate de ras in valoare de 4.500 de euro, din Austria, iar apoi a fugit inapoi in tara, pentru a cheltui banii. Este vorba despre un barbat din comuna Berceni, judetul Prahova, care a fost prins in Mehedinti. Dupa ce a sustras aparatele de ras din Austria, romanul s-a intors in tara, pentru a se distra. Politistii mehedinteni l-au descoperit la o pensiune de pe Clisura Dunarii (in comuna Eselnita) si l-au ridiciat direct de pe șezlong. Pe numele acestuia, fusese emis un mandat european de arestare. 

Image

"Polițiștii Compartimentului Urmăriri, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu polițiștii orșoveni, au depistat și reținut un bărbat, de 44 de ani, din comuna Berceni, județul Prahova, care avea emis pe numele lui un mandat european de arestare. Bărbatul este cercetat de autoritățile judiciare din Austria, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.", transmite I.P.J. Mehedinți.

Barbatul a fost introdus in arestul IPJ Mehedinti, pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat instantei, cu propunerea de arestare preventiva. Acesta urmeaza sa fie extradat autoritatilor judiciare din Austria, pentru continuarea cercetarilor.