Vot pentru PSD - vot pentru dezvoltarea județului Mehedinți!

Scris de
Actual Mehedinti
04/12/20 - 05:12

În Mehedinți, echipa Partidului Social Democrat a pus în aplicare proiecte pentru toți cetățenii județului. Tocmai de aceea, social-democrații consideră că este momentul ca guvernarea condusă de liberali să înceteze, după alegerile parlamentare.

Image

„Cu sprijinul Guvernului PSD, din care am făcut parte în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, a fost rezolvată problema drumurilor în aproape toate comunele județului, alimentări cu apă, canalizare, iluminat public, școli, spitale și multe alte necesități pe care dumneavoastră le-ați avut! Toate au fost finanțate cu fonduri în valoare de 1,3 miliarde lei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Continuăm împreună dezvoltarea județului. Pe 6 decembrie, votăm poziția 6 pe buletinul de vot! Votăm PSD!”, declară candidatul PSD Mehedinți pentru Camera Deputaților, Alin Chirilă.

Image

La nivelul Consiliului Județean, investițiile din ultimii ani se concretizează, după cum urmează:

- Peste 130 milioane de euro au fost atrași pentru asfaltarea drumurilor județene, pentru reabilitarea și modernizarea Spitalului Județean de Urgență și a secțiilor exterioare

- 330 kilometri de drumuri județene au fost deja reabilitați sau modernizați ori se află în lucru. Beneficiari direcți sunt toți locuitorii județului. Peste 525 milioane lei au fost investiți pentru siguranța și confortul mehedințenilor în trafic.

Image