Consilieri municipali, care se remarcă! Dragoș Năstasie candidează pentru al doilea mandat de consilier local al Severinului.

Scris de
Andreea Popescu
08/08/20 - 05:08

În 2016, Dragoș Năstasie obținea primul mandat de consilier municipal, din partea Partidului Național Liberal, la Drobeta Turnu-Severin. La patru ani distanță, în 2020, liberalul își propune să câștige un nou mandat de consilier, fiind unul dintre aleșii municiapli, care s-a remarcat pe parcursul mandatului actual. Năstasie este coinițiator al proiectelor prezentate de grupul liberal și inițiator al unia dintre cele mai controversate proiecte de hotărâre de consiliu local: cel privind constituirea comisiei de verificare a derulării contractelor de achiziții publice de la Direcția de Asistență Socială.

Image

„Pe 27 septembrie 2020, candidez pentru un nou mandat de consilier local, în cadrul Consiliului Local al Municipiului Drobeta Turnu-Severin, pe listele Partidului Național, Liberal, formațiune politică cu care am mers pe drumul administrației publice încă din anul 2016 și care, la fel ca acum 4 ani, mi-a oferit încrederea și susținerea pentru a candida. Activitatea desfășurată în cei 4 ani de consilier local este cartea mea de vizită cu care ma prezint în fața oamenilor.”

Perspective și proiecte. Alegerile se apropie, iar liberalii au planuri mari.

Image

„La alegerile din 27 septembrie, îmi doresc ca viceprimarul Daniel Cîrjan să devină primarul Severinului și, în următorii 4 ani, alături de el și de grupul consilierilor locali liberali, să punem în practică toate proiectele în beneficiul severinenilor și să aducem, la conducerea municipiului Severin, o administrație liberală performantă, precum la Cluj, Sibiu sau Oradea.”

Mesaj pentru severineni

„Mesajul meu pentru severineni este următorul: #DA_se_poate, împreună să facem schimbarea pentru un Severin modern, respectabil și cu un climat de normalitate.”

De altfel, din luna ianuarie a acestui an, Dragoș Năstasie este director al sucursalei Bala a Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă SA.

Image

„Într-adevăr: din data de 10 ianuarie 2020, ocup si funcția de director al Sucursalei Bala a Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă SA a Casei Naționale de Pensii. Am preluat conducerea sucursalei Bala cu bine și rele. Încă de la început, mi-am asumat răspunderea pentru tot ceea ce se desfășoară în sucursala Bala.  Să nu credeți ca a fost ușor, dar pot spune ca m-am descurcat și am depășit toate momentele grele.  Vă pot spune ca am preluat sucursala cu datorii de peste 1,1 milioane RON, reprezentând datorii la furnizori, din anul 2019, datorii cu amortizarea investițiilor precedente, datorii privind taxe și impozite, etc.  În cele 6 luni de când conduc sucursala Bala, am reușit sa valorific resursele hoteliere și de tratament balnear, astfel încât, astăzi, am reușit sa am zero datorii și un profit pentru societate, care sa îmi permită și niște lucrări de investiții până la sfârșitul anului.  Cea mai mare realizare ca manager al complexului balnear cred că este implementarea sistemului de plată a pacienților prin voucherele de vacanță, atât pe suport de hârtie cât și pe suport electronic, tip card.”

Image

Liberalul este al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București și deține un certificat de manager în turism. Actualmente, este cursant al masterului Managementul Organizației, în cadrul facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, din cadrul Universității din Craiova.