Îmbrăcăminte și încălțăminte de calitate, la prețuri pentru toate buzunarele! Producătorii vă așteaptă, în week-end, la Casa Tineretului.

Scris de
Actual Mehedinti
19/03/21 - 05:03
Image

Magazinul de produse românești și internaționale este locul unde garderoba poate fi completată pentru sezonul care, tocmai, a început. Mehedințenii interesați sunt așteptați în incinta Casei Tineretului, pentru a achiziționa produsele puse la dispoziție de producătorii veniți din toate colțurile țării. La fel ca în ultimii ani, comercianții și producătorii au adus produse pentru toate gusturile și mai ales: pentru toate buzunarele.

Image

Magazinul este deschis până duminică. Astfel, sâmbătă, între orele 10.00-19.00 și duminică, între orele 09.00-14.00, veți fi întâmpinați de prețuri accesibile, pentru produse o calitate superioară: încălțăminte de piele; confecții pentru damă; bărbați și copii; tricotaje; lenjerie de corp; accesorii; suveniruri; haine de piele și haine de blană.

Image

De departe, însă, hainele de blană și încălțămintea reprezintă atracția magazinului de produse românești și internaționale, iar producătorii vin în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de produse. Așadar, nu ratați ocazia de a cumpăra o haină sau o pereche de încălțăminte de calitate, la preț bun!

Image

Eu vin din București. Am venit la Drobeta Turnu-Severin, cu produse din toată țara: încălțăminte făcută în București, în Bacău, în Suceava. Avem modele frumoase și de sezon: încălțăminte sport și clasică. Mai mult decât atât: avem o gamă diversificată de culori atât la încălțămintea de bărbat, cât și la cea de damă. În această perioadă, în ceea ce privește produsele pe care le oferim doamnelor, se caută pantofii cu talpă medicinală, în culori diverse, dar și pantofii moi, comozi, semn că doamnele și domnișoarele vor să schimbe sezonul. Îi așteptăm cu drag pe locuitorii din orașul dumneavoastră, să vină să ne vizite și nu vor regreta, căci produsele sunt pe măsura așteptărilor., ne spune Cornelia Georgescu, producător din București, venit la magazinul de produse românești și internaționale.

Image

În incinta magazinului, sunt  respectate toate măsurile de siguranță: se păstrează distanța fizică, se poartă masca de protecție și se asigură dezinfectarea mâinilor.

Image
Image