Eveniment

Scris de
Actual Mehedinti
acum 3 săptămâni 2 zile

Un nou incident s-a produs pe calea ferată. De data aceasta, traficul feroviar a fost blocat în județul Mehedinți, după ce un marfar a deraiat. Traficul feroviar a fost blocat, pe magistrala 900, în apropierea stației CF Balota. Un vagon aflat în compunerea unui tren de marfă, aparținând Rail Cargo Romania, a deraiat pe o linie electrificată simplă.

Un tânăr strehăian, care s-a urcat băut la volan, a provocat un accident în lanț, în localitatea Stătinicu Micu. La fața locului, au intervenit pompierii, iar polițiștii rutieri au demarat cercetări.

O autospecială aparținând IPJ Mehedinți a fost implicată, în această după-amiază, într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe DN6, pe raza localității Răcarii de Sus. Cauza probabilă de producere a accidentului a fost nepăstrarea distanței între autovehicule. O șoferiță de 31 de ani din Craiova s-ar face vinovată pentru acest incident.

Un tânăr a scăpat teafăr, ca prin urechile acului, după ce s-a răsturnat cu mașina, într-un canal de trei metri. Incidentul a avut loc în Clisura Dunării.

Un TIR și un autoturism s-au ciocnit, pe DN 6, în Strehaia, iar în urma impactului, șoferul a rămas încarcerat în mașină.

Scris de
Adriana Draghici
acum 2 luni 3 săptămâni

Un accident s-a produs, noaptea trecută, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu - Severin. La locul evenimentului, s-au deplasat trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, dar și o ambulanță SAJ.

Scris de
Adriana Draghici
acum 3 luni

Cu puțin timp în urmă, două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe raza localității Cioroboreni. La locul evenimentului, au fost mobilizate și trei echipaje SAJ.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 3 luni 1 săptămână
Scris de
Actual Mehedinti
acum 3 luni 3 săptămâni

 

Un minor de 16 ani a fost înjunghiat, de un alt copil de aceeași vârstă. Incidentul s-a petrecut în Drobeta Turnu-Severin, în această seară.

 

A încercat să își ia viața, aruncându-se în fața trenului. Este vorba despre un bărbat din comuna mehedințeană Butoiești, care s-a ales cu un picior amputat.