PubliNet

Scris de
Actual Mehedinti
acum 6 zile 23 de ore

Un adolescent a fost depistat de jandarmi, în curtea unei instituții de învățământ, având un baston telescopic asupra sa.

Primăria comunei Izvoru Bârzii are, la o primă vedere, un site modern, în care informațiile destinate publicului par să fie la îndemâna oricărui curios. Accesând pagina de internat, pusă la dispoziție de administrația locală, putem afla informații de interes despre aleșii locali din Izvoru Bârzii, dar și date din activitatea primăriei și a consiliului local.

Polițistul mehedințean Albert Cristian Mufturel - luptător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Mehedinți - a bifat o reușită formidabilă în cariera sa sportivă. A obținut locul I la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, organizat la Miami.

Trei indivizi domiciliați în județul Mehedinți se află la secțiunea "Most wanted", de pe site-ul Poliției Române. 

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 lună 2 săptămâni

La sediul Consiliului Județean, a avut loc o ședință a președintelui forului județean cu o parte din echipa de implementare a proiectului de modernizare a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin: reprezentanții constructorului, proiectant, diriginte de șantier. În urma întrevederii, au fost trase și concluziile.

Țara arde de tătari, babei îi arde de lăutari: așa s-ar putea descrie situația în care au apărut, în spațiul public, în weekend, doi dintre oamenii care fac parte din viața politică și administrativă a Mehedințiului.

Situație uluitoare într-o instituție publică din Mehedinți! Primarul unei comune a fost filmat în timp ce adresează cuvinte neadecvate și amenință că îl lovește pe un consilier local. Mai mult decât atât: edilul sare să îl lovească pe consilierul local.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 luni

La data de 29 iulie, este celebrată ziua imnului, moment ce a fost marcat, și anul acesta, în Drobeta Turnu Severin, de autorități.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 luni 1 săptămână

Serviciul de Ambulanță Județean Mehedinți anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post vacant de șofer de autosanitară.

Cine spune că primarii nu se implică pentru rezolvarea problemelor comunităților pe care le conduc și nu sar în sprijinul cetățenilor, nu l-a descoperit pe edilul din comuna mehedințeană Bala, acolo unde conducătorul administrației locale pare a fi foarte implicat în a îndepărta cât mai rapid efectele vijeliilor de la finalul săptămânii trecute.