Focus

Vizită-fulger a lui Petre Daea, în Mehedinți, făcută cu pătura-n cap, de mai marii județului - așa se poate descrie apariția de astăzi a ministrului Agriculturii, în județul nostru, vizită girată de președintele Consiliului Județean, departe de ochii curioși ai presei.

Polițiștii mehedințeni sunt în alertă. Oamenii legii îl caută pe individul care a incendiat, în stil mafiot, noaptea trecută, un autoturism.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 1 săptămână

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drobeta Turnu Severin au fost sesizați telefonic de o femeie, reprezentant al Centrului rezidențial pentru copilul separat de părinți, din cadrul D.G.A.S.P.C.

Au adunat deșeurile de pe drumurile naționale, dar le-au aruncat în locuri neautorizate. Este vorba despre o societate comercială care are contract cu Secția de Drumurile Naționale, pentru curățarea rigolelor de pe DN 6 Severin Orșova, ai cărei angajați au fost descoperiți abandonând deșeuri pe în zona viaductului Slătinic.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 săptămâni

Situația înregistrată pe perioada codului portocaliu de caniculă  readuce în actualitate o mai veche problemă a României: lipsa unor parcari de dimensiuni mai mari pentru TIR-uri.

Alertă în Mehedinți! Noaptea trecută, pompierii au acționat pentru stingerea mai multor focare manifestate pe raza localităților Breznița Ocol, Izvoru Bârzii și pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 săptămâni 3 zile

În accidentul cu cinci victime, produs pe DN6, în localitatea cărășană Teregova, a fost implicat un medic chirurg care își desfășoară activitatea la Spitalul de Urgență din Drobeta Turnu Severin. În urma impactului, bărbatul este conștient, poate comunica și a fost transportat la o unitate medicală din Caraș-Severin.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 2 săptămâni 3 zile

În această seară, pe DN 6, în localitatea Teregova, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea a 5 persoane.

Incendiile de vegetație au făcut o victimă și în Mehedinți. O femeie în vârstă de circa 85 de ani a suferit arsuri, după ce a încercat să stingă un incendiu izbucnit la vegetație uscată, care s-a propagat la o anexă gospodărească, în localitatea Salcia. Pompierii au stins incendiul în limitele găsite, reușind să protejeze casa din imediata vecinătate.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 3 săptămâni 5 zile

A consumat cocaină, dar s-a urcat la volan: este cazul unui severinean, care a fost depistat, în trafic, de polițiștii severineni. Bărbatul s-a ales, acum, cu dosar penal pentru fapta sa.