Focus

Scris de
Adriana Draghici
acum 2 săptămâni 5 zile

Mehedințeanul Decebal Drăghiea a fost împuternicit, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, pe funcția de director adjunct al Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu”, din Slatina, pe o perioadă de 6 luni. Drăghiea a condus, în ultimii ani, Inspectoratul Județean de Poliție Gorj, din postura de inspector cu atribuții depline, în urma unui concurs. 

Patru tone de deșeuri metalice (în mare parte – componente metalice pentru grupuri sanitare) au fost confiscate de oamenii legii.

Furturile de subzistență par să fie la ordinea zilei. Spre exemplu, unui severinean i-au fost furate mai multe elemente din caroseria mașinii.

Autorul accidentului mortal, petrecut sâmbată noaptea, a fost identificat și dus la audieri. Acesta va fi reținut pentru 24 de ore, urmând ca instanța să decidă ce măsuri vor fi luate împotriva sa.

Practicantele celei mai vechi meserii din lume au fost luate la bani mărunți, de către oamenii legii, în cadrul unei acțiuni, ce s-a desfășurat cu precădere în zonele urbane ale județului. 20 de practicante ale prostituției au fost conduse la sediul poliției. 

Un bărbat și-a înjunghiat, cu un cuțit, prietenul de pahar, după o ceartă petrecută în fața barului în care băusera. Incidentul s-a produs, în această seară, în cartierul Schela, din Drobeta Turnu-Severin. Cei doi bărbați de 52 de ani (victima), respectiv 54 (făptașul) ar fi băut împreună, după care s-au luat la ceartă. Agresorul a scos un cuțit pe care l-a infipt în pieptul victimei.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) a publicat un set care cuprinde regulile de muncă, pe timp de caniculă. Angajatorii riscă amenzi destul de mari, dacă nu le respectă.

O tânără de 18 ani, din Drobeta Turnu-Severin, și-a reclamat la poliție fostul iubit. Totul: după ce acesta a urmărit-o cu un pistol. Mai mult decât atât: instanța de judecată emisese, anterior acestui incident, un ordin de protecție, iar tânărul nu a respectat obligația de a păstra o distanță de minim de 200 de metri față de fosta iubită.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 3 luni 1 săptămână

O tânără de 34 de ani a ajuns la spital, în urma unui accident rutier, produs în această dimineață.

Scris de
Adriana Draghici
acum 3 luni 1 săptămână

Reptila a fost descoperită într-o zonă frecventată de cetățeni, iar alarma a fost dată de un severinean.