Politica

Scris de
Actual Mehedinti
acum 3 luni 3 săptămâni

În acest weekend, au avut loc alegeri interne în cadrul filialei municipale Drobeta Turnu-Severin, eveniment în cadrul căruia Daniel Cîrjan a fost reconfirmat în funcția de președinte al formațiunii. Odată cu preluarea noului mandat, au fost vizate și noi obiective.

Scris de
Adriana Draghici
acum 7 luni 2 săptămâni

În urma repartizarii posturilor de prefect si subprefect, s-a decis ca, la Mehedinti, unul din posturile de subprefect sa fie repartizat USR-PLUS. Astfel, judetul are un nou subprefect numit de aceasta formatiune politica.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 10 luni 2 săptămâni

Mâine, se încheie campania electorală pentru alegerile parlamentare, care vor avea loc în data de 6 decembrie.

Peste doar două zile, românii sunt așteptați la vot. Senatorul social-democrat Liviu Mazilu îndeamnă la vot, pentru a răsturna guvernul liberal.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 10 luni 2 săptămâni

În Mehedinți, echipa Partidului Social Democrat a pus în aplicare proiecte pentru toți cetățenii județului. Tocmai de aceea, social-democrații consideră că este momentul ca guvernarea condusă de liberali să înceteze, după alegerile parlamentare.

Ne apropiem, cu pași repezi, de o criză economică, iar guvernul anunță concedieri, într-un context economic și social extrem de delicat. Premierul Ludovic Orban a declarat că nu se pune problema reducerii veniturilor românilor, oficialul guvernamental reafirmând intenţia Guvernului de a majora salarii şi pensii, dar corelat cu situaţia economică.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 10 luni 2 săptămâni

Educația copiilor și a tinerilor este o misiune la care trebuie să participe cu eforturi susținute nu doar familia și societatea, ci mai ales școala!

Scris de
Actual Mehedinti
acum 10 luni 2 săptămâni

Premierul Ludovic Orban a anunţat, recent, că Guvernul a sesizat Curtea Constituţională în legătură cu Legea, care prevede ca pieţele să fie redeschise. În opinia deputatului PMP Ion Cupă, candidat pentru un nou mandat de deputat, gestul reprezintă o eroare a Guvernului. Cupă aduce argumente concrete potrivit cărora piețele ar trebui deschise de urgență.

Sunt vești excelente pentru iubitorii de natație din județul nostru. Proiectul, ce prevede reabilitarea bazinului de înot din Drobeta Turnu-Severin, a intrat în linie dreaptă. Autoritățile au predat amplasamentul bazinulului, către constructor, pentru demararea investiției propriu-zise.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 10 luni 2 săptămâni

Membrii și simpatizanții Partidului Mișcarea Populară din Mehedinți, împreună cu candidații pentru Parlamentul României, au sărbătorit Ziua Națională într-un mod inedit.