Justitie

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinți, au desfășurat o acțiune pe linia traficului de droguri, care a constat în efectuarea a 3 percheziții domiciliare și punerea în executare a 4 mandate de aducere.

Apar noi detalii despre crima terifiantă, produsă de un tânăr mehedințean, acum două nopți, pe raza județului Caraș-Severin. Conform anchetatorilor, bărbatul și-a înjunghiat, de mai multe ori, concubina cu un cuțit, aplicându-i loviturile în zona gâtului. Criminalul a fost înfuriat de faptul că tânăra a refuzat să revină în căminul conjugal.

"Unde-i lege, nu-i tocmeală": spunea o veche vorbă din popor, însă realitatea demonstrează contrariul.

Sindicatul EUROPOL Mehedinți scoate la lumină riscurile profesiei de polițist, în contextul în care mulți dintre oamenii legii sunt ultragiați, în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Un astfel de caz are și tânărul Robert, polițist din Mehedinți care a avut „îndrăzneala” să îl sancționeze pe patronul unui celebru restaurant din Strehaia, pentru încălcarea legii. 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și Serviciului de Ordine Publică au desfășurat pe raza județului Mehedinți o acțiune cu efective mărite pentru impunerea siguranței rutiere, prevenirea accidentelor de circulație și combaterea infracțiunilor contra siguranței rutiere, cât și pentru limitarea răspândirii noului tip de coronavirus SARS-CoV-2, în vederea asigurării unui climat de ordine și

Serviciul de Probațiune Mehedinți a organizat  un eveniment cu dublă valență: aniversarea a 20 de ani de probațiune în România, precum și adoptarea H.G. nr.

Sentință dură în cazul de incompatibilitate, în care a fost judecat actualul primar al comunei Prunișor! Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat, în data de 23 septembrie, în dosarul nr.

În septembrie 2020, conducerea Jandarmeriei Mehedinți (în persoana colonelului Daniel Manolea) a fost schimbată și trecută în rezervă, pe repede înainte și în mare secret. Se pare că motivul înlăturării fostului comandant al I.J.J.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 10 luni 2 săptămâni

Caravana Dreptății Sociale (București – Bruxelles), un eveniment de amploare europeană, organizat de CNS Cartel ALFA, a ajuns la Bruxelles, unde agenda sindicaliștilor a cuprins întâlniri cu oficialii europeni și cu lideri ai mișcării sindicale la nivel european (Confederația Europeană a Sindicatelor ETUC și lideri ai federațiilor sindicale profesionale la nivel european și ai sindicatelor belg

A furat aparate de ras in valoare de 4.500 de euro, din Austria, iar apoi a fugit inapoi in tara, pentru a cheltui banii. Este vorba despre un barbat din comuna Berceni, judetul Prahova, care a fost prins in Mehedinti. Dupa ce a sustras aparatele de ras din Austria, romanul s-a intors in tara, pentru a se distra.