Justitie

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și Serviciului de Ordine Publică au desfășurat pe raza județului Mehedinți o acțiune cu efective mărite pentru impunerea siguranței rutiere, prevenirea accidentelor de circulație și combaterea infracțiunilor contra siguranței rutiere, cât și pentru limitarea răspândirii noului tip de coronavirus SARS-CoV-2, în vederea asigurării unui climat de ordine și

Serviciul de Probațiune Mehedinți a organizat  un eveniment cu dublă valență: aniversarea a 20 de ani de probațiune în România, precum și adoptarea H.G. nr.

Sentință dură în cazul de incompatibilitate, în care a fost judecat actualul primar al comunei Prunișor! Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat, în data de 23 septembrie, în dosarul nr.

În septembrie 2020, conducerea Jandarmeriei Mehedinți (în persoana colonelului Daniel Manolea) a fost schimbată și trecută în rezervă, pe repede înainte și în mare secret. Se pare că motivul înlăturării fostului comandant al I.J.J.

Scris de
Actual Mehedinti
acum 3 luni 1 săptămână

Caravana Dreptății Sociale (București – Bruxelles), un eveniment de amploare europeană, organizat de CNS Cartel ALFA, a ajuns la Bruxelles, unde agenda sindicaliștilor a cuprins întâlniri cu oficialii europeni și cu lideri ai mișcării sindicale la nivel european (Confederația Europeană a Sindicatelor ETUC și lideri ai federațiilor sindicale profesionale la nivel european și ai sindicatelor belg

A furat aparate de ras in valoare de 4.500 de euro, din Austria, iar apoi a fugit inapoi in tara, pentru a cheltui banii. Este vorba despre un barbat din comuna Berceni, judetul Prahova, care a fost prins in Mehedinti. Dupa ce a sustras aparatele de ras din Austria, romanul s-a intors in tara, pentru a se distra.

La data de 30.06.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție au efectuat un număr de 167 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Mehedinți, Timiș, Cluj și Dolj, într-o cauză vizând destructurarea

S-au dat drept politisti si au sustras mai multe sume de bani, din locuintele a doua familii. Este vorba despre trei timisoreni, care au fost retinuti in Mehedinti, dupa ce au organizat perchezitii fictive.

Înalta Curte de Casație și Justiție a tranșat, în cadrul procesului de ieri, problema incompatibilității edilului din Isverna, Ion Stoican. Conform deciziei instanței, primarul pierde, definitiv, procesul privind contestarea stării de incompatibilitate, constatată, în urmă cu 4 ani, de către Agenția Națională de Integritate.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T.