Solidaritate pentru mehedințenii din linia întâi! Un nou apel pentru salvatori!

Scris de
Actual Mehedinti
28/03/20 - 05:03

Din suflet pentru suflete: este apelul lansat, pe rețelele de socializare, pentru a veni în sprijinul salvatorilor. Cei, care se află, în aceste momente, în linia întâi, în lupta cu virusul Corona, pot fi sprijiniți de oamenii cu suflet.

Image

"Oricare dintre noi poate fi erou, chiar și pentru o clipă! Implică-te, trimițând un sms la 8837, cu textul Drobeta! Un gest aparent neînsemnat, dar vital atunci când stă în puterea celor mulți! Să susținem împreună viața și pe acei salvatori încă anonimi! Stăruința în bine, speranța, dar mai ales faptele pot învinge neputința și teama izbucnite odată cu această grea încercare! Alege să oferi un final fericit! Pentru că îți pasă, pentru că ești om, pentru continuitate! Mulțumim, Nadina Nicolici,  pentru promovarea acestei idei în spațiul mehedintean!":  este apelul transmis de mehedintenii, care au raspuns provocarii si au intins o mana de ajutor.
Asadar, fiecare dintre noi poate contribui, pentru a oferi un mediu mai bun salvatorilor lasati, practic, in aceste momente, cu mana goala, in lupta cu virusul.