Un tânăr și-a înjunghiat iubita, iar apoi, a încercat să își pună capăt zilelor. Incidentul s-a petrecut în centrul Severinului.

Caz șocant în Drobeta Turnu Severin! O tânără a fost înjunghiată în plină stradă, de un tânăr de 18 ani, care, la rândul său, ar încercat să își pună capăt zilelor. Acesta s-a înjunghiat în zona gâtului. Incidentul s-a produs în centrul orașului, în zona Castelului de Apă. Cei doi tineri ar fi avut, din spusele martorilor, o relație. Aceștia su fost transportați la spital, iar din primele informații, starea atacatorului este mai gravă. Cei doi elevi ar fi elevi la Colegiul Național “Traian”. La fața locului, s-au deplasat polițiștii, pentru cercetări și echipaje medicale. Cei doi tineri se află, în acest moment, în sala de operație.

“A alergat-o pe iubita lui, a înjunghiat-o, după care s-ar fi înjunghiat. Pe el, l-am văzut jos: era destul de grav. Pe fată nu am văzut-o. Nu mai ai curaj să pleci. Din ce am înțeles, era elev la <<Traian>>”, spune o martoră.

Martorii spun că tânăra a plecat singură spre spital, cu un taxi, iar el ar fi mers câțiva zeci de metri mai în față, unde s-a înjunghiat, la rândul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!