Se asfaltează parcarea bazinului de înot. Obiectivul va fi redat circuitului public până la sfârșitul anului.

Au început lucrările de asfaltare a parcării din imediata apropiere a bazinului de înot, obiectiv asumat și realizat de Consiliul Județean Mehedinți pentru a completa investiția în modernizarea Bazinului.

„Am mers la fața locului împreună cu deputatul Alin Chirilă și colegii din Consiliul Județean Mehedinți și nu pot decât să mă bucur că vremea a ținut cu noi și în scurt timp lucrările se vor finaliza. A început așternerea primului strat, cel de binder, urmează uzura, iluminatul, marcajul și barierele de acces. Parcarea va avea o suprafață de aproximativ 5000 mp, cu 111 locuri, 7 dintre acestea fiind pentru persoanele cu dizabilități, alte 2, pentru autocare, iar restul, pentru autoturisme. Parcarea va deservi nu numai bazinul de înot, ci și populația care are nevoie de parcare în zona respectivă. Între timp, așteptăm ca și Compania Națională de Investiții să finalizeze procedurile de recepție pentru lucrările ce s-au efectuat în cazul bazinului de înot, pentru ca obiectivul să fie predat Consiliului Județean Mehedinți. Avem intenția ca, în cel mai scurt timp, să îl deschidem pentru ca locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin și cei din județ să se poată bucura de el.”, declară președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin va fi dat în folosință la sfârșitul acestui an. Investiția, cu o valoare de 56 milioane de lei, se derulează prin CNI (Compania Națională de Investiții), structura aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării. Contractul de proiectare pentru bazin a fost semnat in aprilie 2020. Odată redat circuitului public, locația va corespunde organizării evenimentelor olimpice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!