Percheziții în Mehedinți, la suporterii care au participat la meciul Dinamo – UTA, disputat în 8 martie!

Poliţiştii din Bucureşti au efectuat, astăzi, 15 percheziţii în capitală şi în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Mehedinţi, fiind puse în aplicare 26 de mandate de aducere şi citaţii, într-un dosar care vizează incidentele dintre suporteri din 8 martie, de la meciul dintre Dinamo şi UTA. Sunt vizaţi suporterii de la Dinamo şi CSA Steaua (care au asistat în sprijinul UTA), care au intrat pe teren şi s-au bătut, folosind şi materiale pirotehnice. În Mehedinți, au fost efectuate percheziții la o singură locație în Drobeta Turnu Severin.

”În urma activităţilor întreprinse, şapte persoane bănuite de comiterea faptelor au fost depistate, una dintre ele fiind depistată în incinta unui aeroport. Persoanele în cauză vor fi conduse la audieri, faţă de acestea urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi folosirea, fără drept, de materii explozive.”, conform anchetatorilor.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi şi al echipelor de intervenţie din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, precum şi de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

Sursa: Poliția Română

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!