Aparatură și echipamente pentru tratament, nou achiziționate, în stațiunea balneară din Mehedinți! Condiții moderne pentru vizitatori!

În ultimii ani, în Complexul Balnear din Bala, au avut loc lucrări de modernizare și îmbunătățirea a serviciilor și a bazelor de tratament. De altfel, ștandurile exterioare au fost complet modernizate, ceea ce a adus la atragerea de vizitatori, inclusiv din afara complexului balnear. Iar astăzi, investițiile, pentru îmbunătățirea condițiilor oferite vizitatorilor, continuă, prin achiziția de noi echipamente și aparatură modernă.

„Având în vedere că am ajuns la sfârșitul sezonului (respectiv luna septembrie) să avem un grad de ocupare de 100% spune totul despre noi. Sunt preocupat, în permanență, pentru creșterea calității serviciilor oferite atât pacienților, cât și turiștilor, în toate sectoarele complexului balnear, baza de tratament fiind un sector prioritar al managementului meu la nivelul sucursalei pe care o conduc. Tocmai de aceea, astăzi dotăm cu aparatură medicală baza de tratament și cu aparate sala de sport a complexului balnear din stațiunea Bala.”, declară  managerul complexului Ceres, Dragoș Năstasie.

Aparatele achiziționate prin programul de investiții sunt: aparat pentru terapie cu unde scurte, aparat pentru electroterapie, bicicletă medicinală, bandă de alergare.

În perioada următoare, se vor derula și alte investiții în aparatură, de data aceasta, pentru spălătoria și blocul alimentar. La capitolul investiții, vor mai fi lucrări de modernizare a centrului SPA, aflat într-o continuă dezvoltare încă din anul 2020, de la învestirea în funcție a managerului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!