Depistat la volan, fără permis de conducere! Sancțiuni în valoare de 66.000 lei, date de polițiști!

În ultimele 24 de ore, polițiștii mehedințeni au acționat pentru impunerea respectării legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulație. Ofițerii și agenții de poliție au urmărit conștientizarea conducătorilor de autovehicule și a pasagerilor asupra importanței utilizării centurii de siguranță, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulația pietonilor, bicicliștilor, depășirea, acordarea de prioritate, constatând 134 de abateri la regimul circulației pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de peste 66.000 de lei, fiind reținute în vederea suspendării sau anulării 10 permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare. De asemenea, în perioada menționată s-a intervenit la 24 de sesizări, dintre care 17 au fost semnalate prin SNUAU 112. Pentru contracararea aspectelor negative în trafic și prevenirea accidentelor de circulație, poliția rutieră va continua acțiunile și controalele pe sectoarele de drum din municipiu și județ.

Spre exemplu, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 56 de ani, din orașul Vânju Mare, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Rogova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În cauză, a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!