Drumul dintre Magheru și Bunoaica intră în reabilitare. Lucrările vor demara în data de 18 martie.

Sunt vești bune pentru locuitorii comunei Breznița de Ocol și pentru comunitatea din nordul Mehedințiului. Pe data de 18 martie, încep lucrările de reabilitare a Drumului Județean 607 B, între Magheru și Bunoaica. Astăzi, președintele Consiliului Județean Mehedinți a semnat ordinul de începere a lucrărilor de execuție pentru modernizarea DJ 607B, tronsonul Magheru- Bunoaica, în lungime de 19,377 km. Proiectul este implementat de Consiliul Județean Mehedinți, cu fonduri guvernamentale, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”.

„După organizarea de șantier vor începe lucrările care vor dura 20 de luni, conform contractului, dar am speranța că se vor finaliza într-un timp mai scurt. Mă bucur că intrăm în linie dreaptă și cu acest drum care face accesul către zona de nord a județului Mehedinți și se continuă cu un drum deja modernizat de Consiliul Județean Mehedinți, în cursul anilor trecuți! Pe lângă platforma de rulare se vor realiza 2 poduri noi în localitățile Breznița de Ocol și Jidoștița, se vor face 58 podețe transversale, 53 legături cu drumurile laterale, peste 300 accese la proprietăți, pietonale și auto, se vor realiza trotuare în interiorul localităților, se vor face canale de scurgere a apelor, se va monta parapet metalic acolo unde este nevoie și se vor face lucrări privind siguranța circulației ce constau în marcaj transversal și indicatoare rutiere.”, declară președintele Consiliul Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

De altfel, Consiliul Județean Mehedinți și-a propus ca, pentru anul în curs, să reabiliteze și modernizeze peste 150 km de drumuri județene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!