Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, depistat conducând fără permis, în Mehedinți! Polițiștii i-au întocmit dosar penal.

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, a fost depistat conducând fără permis de conducere, în Mehedinți. Morega a fost oprit duminică de un echipaj în orașul Baia de Aramă, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

Morega avea permisul de conducere retras din 6 februarie, conform IPJ Gorj, iar în data de 12 februarie, a fost depistat, de asemenea, conducâd fără permis.

„Astăzi, 18 februarie, ora 10.50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Baia de Aramă, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un bărbat de 78 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism în orașul Baia de Aramă. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul ar avea permisul de conducere retras, din motive medicale. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, conform IPJ Mehedinți.

Sursa foto copertă: GDS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!