Pădurar reținut, după ce ar fi închis ochii la un furt de lemne!

La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii Secției nr.7 Vânju Mare au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 57 ani, din comuna Corlățel, bănuit de infracțiuni la regimul silvic.

Din probatoriul administrat în cauză, a reieșit faptul că acesta, la data de 06 ianuarie a.c., ar fi tăiat și sustras material lemnos dintr-o pădure ce aparține Ocolului Silvic Vânju Mare, situată în extravilanul comunei Corlățel. În baza mandatului emis de Judecătoria Vânju Mare, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul bănuitului, unde au identificat cantitatea de 2.49 mc material lemnos, ce a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunerea unei măsuri preventive, pe numele acestuia fiind luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Extinzând cercetările în aceeași cauză, polițiștii au reținut ieri, 15 ianuarie a.c., pentru 24 de ore, un alt bărbat de 61 ani, din orașul Vânju Mare, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de complicitate și delapidare.

Astăzi 16 ianuarie a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunerea unei măsuri preventive. Cercetările se efectuează sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!