Primăriță din Mehedinți, acuzată că a bătut un cetățen, pentru că nu o votează!

Sunt acuzații grave la adresa primăriței din comuna mehedințeană Greci! Aurelia Mosoarcă este acuzată de un cetățean că l-ar fi bătut, alături de alți doi consilieri locali, până la sânge. Incidentul ar fi avut loc seara trecută.

Bărbatul de 68 de ani a fost transportat, în urma bătăii încasate, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin, acolo unde a rămas internst peste noapte. Pacientul are nevoie, conform specialiștilor, de 30 de zile de îngrijiri medicale, însă nu necesită internare prelungită.

“Pe data de 01.04.204, fratele meu m-a sunat că este bătut de primăriță, alături de alte două persoane. A venit Salvarea, l-a dus la spital. Are gaură în cap. Îl doare tot corpul. El nu are familie. Doar pe mine mă are. El a spus în față: că nu o votează și nu a votat-o niciodată. Fratele meu trecea pe drum și toți trei l-au bătut groaznic. Ei erau cu mașina primăriei. Fratele meu a mai fost bătut în 2007 de doamna Mosoarcă, din cauza unor bani de la APIA.”, povestește sora bărbatului lovit, Lucreția Becheru.

Familia bărbatului o acuză pe primăriță că l-ar fi lovit, din motive electorale: că nu o votează la alegeri.

“Pe parcursul nopții, în Unitatea de Primiri – Urgențe, a fost adus un pacient, în urma unei agresiuni fizice. Prezenta traumatism cranio-facial, traumatism de coloană lombară, traumatism de membru superior și inferior drept. Astfel, a necesitat tratament de specialitate, fiind internat în Secția de Chirurgie Generală.”, declară purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Elena Bololoi.

Poliția a deschis în acest caz o anchetă și se efectuează cercetări pentru lovire sau alte violențe.

“Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de un bărbat de 68 de ani cu privire la faptul că ar fi fost agresat de trei persoane în timp ce se afla pe drumul public.Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că apelantul, în timp ce se afla pe drumul public, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresat de doi bărbați de 45, respectiv 56 de ani și o femeie de 53 de ani.Persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În cauză, se continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, declară, la rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Aurelia Mosoarcă neagă acuzațiile și spune că nu ar fi existat niciun fel de conflict. În fapt, neînțelegerea ar fi pornit de la faptul câ victima i-ar fi reproșat primăriței că folosește mașina de serviciu în interes propriu.

“Nu a existat niciun conflict. Nu știu despre ce vorbiți. Nu am lovit pe nimeni”, declară primarul comunei Greci, Aurelia Mosoarcă.

Aurelia Mosoarcă se află la cel de-al doilea mandat de primar al comunei Greci (fiind aleasă pe listele PSD), anterior ocupând, timp de un mandat, postul de viceprimar al localității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!