Accident între un BMW al Poliției și o motocicletă, condusă de un elev al Școlii de Poliție, fără permis!

Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un agent de poliție din cadrul Biroului Rutier cu privire la faptul că, aflându-se în timpul serviciului, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier, s-a stabilit că un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier, în timp ce supravegherea traficul, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, din municipiu, a efectuat semnal de oprire unei motociclete, al cărei conducător auto a refuzat să oprească. Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, reușind interceptarea pe strada Vodița din municipiu, unde, la intersecția cu strada Negoiu, tânărul de 18 ani, din Drobeta-Turnu Severin, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcție de mers și a intrat în coliziune cu autospeciala de politie ce aparține IPJ Mehedinți, care avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

Din accident, au rezultat doar pagube materiale. Ambii conducători au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.

De asemenea, s-a mai stabilit că tânărul de 18 ani, este elev al Școlii de Poliție Vasile Lascăr Câmpina din anul 2023 și se afla în timpul liber. Totodată, acesta a condus motocicleta fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!