Accident lângă gara din Orșova! Două persoane au fost rănite, după ce un șofer nu a păstrat distanța regulamentară.

Poliția municipiului Orșova a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, în municipiul Orșova, s-a produs un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Orșova care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 50 de ani, din comuna Dubova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Orșova nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de autovehiculul condus de un bărbat 43 de ani, din comuna Eșelnița ce se deplasa în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto 43 de ani și a unei minore de 11 ani, pasager în autoturism, care au fost transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.

La fața locului, s-au deplasat echipaje ale ISU și SAJ. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!