Bătut și lăsat inconștient în stradă! Bărbatul a fost târât din mașină și lovit până la sânge.

Bătut până la sânge, după ce a fost scos și trântit din mașină! Incidentul șocant s-a petrecut în Drobeta Turnu Severin, în plină stradă, când un bărbat de 68 de ani a fost lovit cu sălbăticie, de către doi indivizi și lăsat să zacă la locul evenimentului.

Martorii sunt cei care au alertat autoritățile. La fața locului, s-au deplasat un echipaj medical și polițiștii. Bărbatul, deși lovit până la sânge, a devenit agresiv la sosirea echipelor de intervenție și a spus că nu a fost agresat, refuzând să comunice cele întâmplate.

 „Echipajul Serviciului de Ambulanță a fost solicitat să intervină într-un loc public, la un presupus conflict, unde a fost găsit un pacient conștient (care, la apelul către 112, a fost dat ca inconștient). Bărbatul prezenta traumatisme minore: hematom la ochiul stâng. Am încercat să îi acordăm primul-rajutor, însă, a fost un pacient agitat psiho-motor,. Într-un final, am reușit să îl urcăm în ambualanță și să îl transportăm la UPU, pentru investigații medicale suplimentare.”, declară medicul de pe Ambulanță, Cornelia Bernardi.

Din câte se pare, ar fi vorba despre o reglare de conturi, pe care niciuna din persoanele implicate nu dorește să o facă publică în fața organelor de cercetare.

 „La data de 07 februarie a.c., Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată despre faptul că pe strada Orly, la intersecția cu strada Brâncoveanu, o persoană de sex masculin ar fi fost agresată și este căzută pe partea carosabilă. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică, iar în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 68 de ani, din municipiu, în timp ce se afla pe strada Orly, ar fi fost lovit de o altă persoană. Victima a fost transportată la o unitate medicală, refuzând să ofere detalii polițiștilor despre cele întâmplate. În cauză, s-a întocmit un dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.”, declară, la rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, ag. Gabriela Ciocioană.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!