De mai bine de 24 de ore, amenință, din nou, că se aruncă de pe stâlpul de electricitate. Autoritățile sunt mobilizate în Cerneți.

Este alertă în extravilanul satului Cerneți, din Șimian, acolo unde, de mai bine de 24 de ore, sunt mobilizate echipaje multiple de salvatori, după ce un localnic s-a urcat pe un stâlp de electricitate și amenință că se va arunca în gol. Marius (35 de ani) a recurs la acest gest, seara trecută în jurul orei 19.00, iar de atunci și până acum, a refuzat categoric să coopereze cu autoritățile și familia.

Alarma a fost dată de un localnic, care l-a văzut pe bărbat pe stâlpul din câmp și a anunțat autoritățile. La fața locului, sunt mobilizate două autospeciale ale ISU Mehedinți, o ambulanță SAJ și echipaje ale poliției, alături de un negociator al IPJ. De altfel, și un reprezentant al distribuitorului de energie electrică se află la fața locului. Curentul a fost oprit din stâlpul de înaltă tensiune pe care s-a cățărat Marius.

Nici mama bărbatului, ajunsă la fata locului, nu a reușit să îl facă să se răzgândească. Femeia povestește că fiul său (35 ani) a intrat în depresie în urma neînțelegerilor cu partenera sa de viață, Daniela – o femeie care lucrează în Austria și care vine rar în țară.

„Acum, s-au certat pe faptul că ea voia să plece în Austria. Așa s-a întâmplat și acum două lui, când l-a adus în aceeași stare. Îmi este frică să nu facă ceva. Eu plecasem, în ultima vreme, de acasă, pentru a-i lăsa să stea doar ei doi. Am plecat la apartamentul fiicei mele în Severin. Se înțelegeau bine cât ea era în țară, însă când ea pleca, îi spunea să plece la țară, la Cerneți, unde nu mai are nimic în casă. Nu îl lăsa să stea în apartament.”, povestește mama bărbatului care ține autoritățile mobilizate pe un câmp din Cerneți, de mai bine de 24 de ore.

Marius a recurs la același gest și în luna iunie, când a stat urcat pe un alt stâlp de electricitate din sat, mai bine de 27 de ore, până când a fost convins de un localnic să coboare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!