Tânâr înjunghiat, din cauza unei povești de dragoste! Victima a fost dusă la spital având lama cuțitului în corp.

Un tânăr de 21 de ani, din județul Mehedinți, a fost înjunghiat de un altul de 19 ani. Incidentul a avut loc din cauza unei dispute în dragoste: amandoi au avut o relație cu aceeași fată. Incidentul a avut loc în satul Cerneți (comuna Șimian).

Tinerii stabiliseră să se întâlnească pentru a discuta. Cei doi se certaseră din cauza unei fete. Cu toate acestea, tânârul de 19 ani l-a atacat cu un cuțit pe celălalt mehedințean. Lama cuțitului a rămas, conform medicilor, înfipt în corpul victimei. Agresorul a atuncat, apoi, într-o grădină jumătatea cuțitului. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgențâ din Drobeta Turnu Severin, după care a fost transferat la o unitate medicală din Timișoara.

“În Unitatea Primiri Urgențe, s-a prezentat un pacient cu anemie, cu o agresiune de tip înjunghiere: o plagă înjunghiată (lombar dreapta, practic: a fost penetrat lobul inferior al rinichiului drept). Pacientul prezenta un hematom peritonal, astfel, s-a decis, după stabilizarea acestuia, transferul într-o clinică de Urologie.”, declară purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Elena Bololoi.

Astăzi, făptașul a venit la audieri, fiind, ulterior, reținut pentru 24 de ore. Acesta va fi cercetat pentru tentativă la omor. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

“Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, a fost înregistrat un dosar în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiinii de tentativă la omor. Din cercetările efectuate pânâ în prezent, a rezultat că persoana vătămată – un tânăr de 21 de ani – conform unei înțelegeri telefonice anterioare, s-a deplasat la locuința inculpatului – un tânăr de 19 ani, în vederea lămuririi unor neînțelegeri legate de relația pe cei doi au avut-o cu aceeași fată. Cu această ocazie, între persoana vătămată și inculpat, au avut loc discuții în contradictoriu, discuții, care, la un moment dat, au degenerat. În această împrejurare, inculpatul a lovit cu pumnii și picioarele persoana vătămată, care a căzut la pământ, moment în care bărbatul a continuat agresiunea și i-a aplicat o lovitură de cuțit persoanei vătămate în zona lombară dreapta. În urma loviturilor aplicate, persoanei vătămate i-a fost pusă viața în primejdie, totodată, persoana vătămată având nevoie și de o intervenție chirurgicală pentru a-i fi extrasă, din corp, lama cuțitului, care a rămas în organism în momentul agresiunii. Inculpatul a fost reținut și urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.”, declară purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, procurorul Gheorghe Ciocan.

Făptașul și-a rezervat, pe parcursul audierilor, dreptul la tăcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!