Ucisă de propriul fiu! Tânărul era cunoscut drept consumator de droguri.

Crimă teribilă, produsă în această noapte, în zona Iruc din Drobeta Turnu Severin! O femeie de 54 de ani a fost ucisă de propriul fiu, în vârstă de 28 de ani. Tânărul era cunoscut drept consumator de droguri și nu avea serviciu. Acesta locuia cu mama sa, după ce femeia s-a despărțit de soțul ei.

Femeia ar fi fost găsită cu fața la podea, fiind plină de sânge în zona membrelor superioare. Cel mai probabil, fiul ar fi strangulat-o. Poliția ar fi fost alertată de fratele făptașului, care locuiește în Halânga, Izvoru Bârzii. Vecinii povestesc că ar fi auzit, în jurul orelor 02.00, țipete din apartament.

“Pe la 02.00 azi-noapte, am auzit o voce de bărbat. Nu am ieșit. Nu ar fi exclus ca el să o fi ucis. El era recalcitrant. Pentru bani, probabil, a omorât-o. El nu lucra. O ducea pe ea la serviciu. Anul acesta, m-am întâlnit de două ori cu el; era cu niște băieți, de fiecare dată.”, povestește un vecin.

Acum, anchetatorii încearcă să elucideze cazul, dosarul fiind preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Tânărul a fost ridicat pentru audieri. Acesta era extrem de agitat, când a fost preluat de anchetatori. Victima avea o afacere, deținând un magazin de rochii de mireasă, în Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!