Breznița – Motru, de la indolență administrativă, la alternativă pentru viitor!

Indolența unei administrații locale față de comunitate poate fi aspru sancționată prin vot. Est mesajul ferm, transmis de reprezentanții Partidului Național Liberal din județul Mehedinți, care, astăzi, au anunțat, oficial, candidatul pentru primăria comunei Breznița-Motru. Este vorba despre tânărul inginer Adrian Gușman, un om din comunitate și cu pregătire profesională temeinică. Liberalul este alternativa pentru anii de nepăsare administrativă și șansa comunității de a ajunge la stadiul unei localități moderne, la standardele actuale.

„Venim cu vești bune pentru locuitorii din Breznița Motru: vor avea ocazia să aleagă un primar destoinic, în persoana lui Adrian Gușman. Îi mulțumesc pentru deschidere și determinarea prin care își asumă candidatura la primăria Breznița Motru, din partea PNL! Este omul potrivit și – mai mult chiar – cetățenii merită să aibă un primar care să le reprezinte cu adevărat interesele, nu ca cel actual care este mai preocupat de jocuri politice, nu de dezvoltarea comunității.”, transmite președintele Partidului Național Liberal Mehedinți, deputatul Virgil Popescu.

Comuna Breznița Motru, deși condusă, încă din 2008, de același primar, a rămas înțepenită între nepăsare și jocuri politice, o atitudine care, în fapt, plasează comuna la coada clasamentului în ceea ce privește dezvoltarea unei comunități. Cornel Dăogaru, deși a candidat, la ultimul mandat, pe listele PNL, a schimbat macazul în timpul jocului și, cu un an înainte de scrutinul din 2024, cu gândul la proiecte miraculoase (ce nu vor veni niciodată, peste noapte și doar prin simpla schimbare a culorii politice), s-a pozat, mândru, în sediul PSD. În fapt, este vorba despre despre o trecere, cu numele, căci, faptic, niciunul dintre primarii vopsiți în roșu și îmbătați de mirosul trandafirilor social – democrați nu  făcut, oficial, pasul către PSD, căci, în caz contrar, și-ar pierde mandatul. Astfel, prins între jocuri politice, făcute în spatele cortinelor trase și alte activități mai mult sau mai puțin morale, edilul a condamnat, în timp, localitatea la stagnare administrativă.

La o simplă căutare a proiectelor atrase de comunitate, se poate observa că primăria Breznița Motru se laudă cu un proiect minimal de modernizare a infrastructurii rutiere sătești și cu altul de construire a unei grădinițe, ambele proiecte realizate pe bani guvernamentali, adică actuala administrație locală nu a fost nevoită să depună prea mare efort pentru atragerea acestor fonduri. Astfel, după ani în care lucrurile au stat pe loc, iar investițiile au rămas simple promisiuni de campanie, locuitorii comunei Breznița Motru au o alternativă pentru a schimba trista realitate a comunității și de a îndrepta comuna către o localitate modernă, cu investiții făcute în interesul și beneficiul localnicilor.

sursa foto: PRIMĂRIA Breznița Motru; Virgil Popescu/Facebook; Aladin Georgescu/Facebook. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!