Alin Udriște, directorul SNAM: “Trebuie să exploatăm responsabil izvoarele de profil din România”

Societatea Națională a Apelor Minerale S.A. (SNAM) a fost reprezentată, prin Directorul general, Alin-Iuliu Udriște, la Forumul de Afaceri Italia-România, desfășurat la Roma, în contextul ședinței comune a guvernelor celor două țări.

“Ca membru al delegației de reprezentanți ai companiilor românești – atât private, cât și din portofoliul Statului român – Directorul general al SNAM a prezentat activitatea Societății, promovând oferta de parteneriat pentru contractarea celor 13 surse disponibile, pentru care Societatea caută investitori. În cadrul discuțiilor cu reprezentanții comunității de afaceri din Italia, acesta a subliniat importanța exploatării responsabile a izvoarelor de profil din România, arătând tradiția noastră în conservarea calității apei minerale naturale.”, transmite SNAM.

“Am avut onoarea de a răspunde, în calitate de Director general al Societății Naționale a Apelor Minerale, la invitația Ministerului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, la Forumul de Afaceri Italia – România, desfășurat la Roma, în marja ședinței comune ale guvernelor celor două țări. Am avut, astfel, ocazia de a promova în fața mediului de afaceri din Italia resursele excepționale deținute de România în domeniul hidromineral, precum și atractivele oportunități de parteneriat pe care SNAM le oferă potențialilor investitori interesați să intre pe piața îmbutelierii.”, declară, la rândul său, directorul SNAM, Alin Udriște.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!