Captură ridicată de pește, fără documente! Poliția de frontieră a confiscat marfa.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Politiei de Frontieră Orșova și Sectorului Poliției de Frontieră Svinița au descoperit în două autoturisme oprite în trafic, conduse de doi cetățeni români, peste 170 kg pește specia somn, fitofag, șalău, plătică și caras.

Frontieriștii din Orșova au depistat în trafic, la intrare în satul Ilovița, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani. În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unui control al autoturismului, descoperind în interiorul acestuia cantitatea de 137 kg de pește, specia șalău, fitofag şi plătică, pentru care şoferul nu deţinea documente legale.

De altfel, frontieriștii din Svinița au depistat în trafic pe DN 57, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani. În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unui control al autoturismului, descoperind în interiorul acestuia cantitatea de 33,5 kg de pește, specia somn, fitofag și caras, pentru care şoferul nu deţinea documente legale.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru infracțiunea de deținerea, transportul, comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor și a produselor din pește obținute din pescuit.

Întreaga cantitate de pește, în valoare de aproximativ 3.700 de lei, a fost confiscată și predată unor societăți de profil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!