Copilă din Severin, pe scena „Românii au talent”! Amira a impresionat juriul și publicul cu vocea sa.

În ediția a treia a sezonului al XIV-lea al emisiunii Românii au talent, a urcat pe scenă o mică severineancă, Amira Maria Vulpe, elevă de 6 ani. Încrezătoare în șansele ei, copila a impresionat atât juriul, cât și publicul interpretând o melodie a Mariei Tănase.

„Fenomen înseamnă să fii bun la cântat. Nu simt niciun pericol pe scenă. Oamenii mă aplaudă, zâmbesc.”, spune Amira pe scenă.

După ce a interpretat melodia, severineanca a obținut 4 de DA din partea juriului, calificarea în etapa următoare și ropote de aplauze din partea publicului. De altfel, unul dintre jurați – Andra – a urcat pe scenă, acolo unde o îmbrățișat-o pe mica severineancă talentată.

„Este melodia Mariei Tănase. Este foarte interesant cum un copil reușește să cânte în acest fel. M-am emoționat. Nu îmi vine să cred că un copil de 6 ani reușește (să cânte în acest fel). M-a impresionat foarte tare. Ești foarte talentată.”, spune Andra.

„Foarte dificil testul pe care l-a trecut Amira. Ea întindea, la un moment dat, orchestra să intre. Asta arată că ea are un simt al muzicii, ceea ce mă face să cred că avem de-a face cu o mare viitoare cântăreață.”, spune, la rândul său, Andi Moisescu.

Sursa foto: Românii au talent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!